Barn & Golf – Junior 2021

Se her alle som har barn eller junior i familien opplegget for 2021 er på plass og her blir det meget store muligheter til å utvikle seg dit en selv ønsker. Vår Head pro Fraser kan veldig mye om dette og har trent opp utrolig mange gode spillere – vil du være med?

Barn & Golf og rekrutt:
Trening med trener 1 eller 2 hver lørdag kl 0930 – 1130 m/pause/adspredelse
1130 – 1200 – lunsj for de som vil og fra kl 1200 spill på 9 hulls banen fortrinnsvis med hjelp av foresatte.
Rekrutt tas over til vanlig juniortrening etter hvert som ferdighetene er inne – alle må da først kunne spille 9 hulls banen til hcp 50 og ha gjennomgått stoffet til VTG.

Junior:
Trening hver mandag med trener 1, 2 eller 3 og treningen skal være etter råd fra Headpro Fraser.

De juniorer som ønsker, vil og viser evne har trening med Fraser hver onsdag, her skal en trener 1,2 eller 3 være med.

Videre må alle som er med i denne gruppen spille sammen en 18 hulla golfrunde per uke, den ene uka 18 hull på 9 hulls banen, den andre uka 18 hull på hovedbanen. Her er det viktig at juniorene spiller sammen, ev foresatte eller trenere skal normalt ikke spille i samme gruppe som juniorene. Scorekort fra disse runder skal leveres til Fraser og ut å høsten kåres beste netto og brutto score ut fra innlevert score og de utropes til junior av året med omtale og stor premie.

For 2021 har Mørk ingen spillere til Srixon Tour, men alle som er på treninger med Fraser skal delta på Narvesen Tour – minimum de som går i Østfold og Akershus. Videre er det en selvfølge at disse juniorene spiller klubbturneringene. Det er et godt tips å bli på hverdagsturneringen også.

Fraser sier: Uten mye trening og spill blir du ikke en bedre golfer!