Diverse info 18.mai 2021 (Turneringer, Titleist demo, Café og Golfskole)

Turneringer:

Nå hadde vi en flott 17 mai scramble med 52 deltakere – veldig bra og takk til alle som var med!
Nå til helgen er det pinse og vi arrangere som vanlig vår pinse Eclectic turnering. Dette er en stable ford turnering og første dag er helt vanlig. Dag to går på at vi kan forbedre vår score fra første dag, slik at vi etter to dager har det beste resultat som vi greier på 2 dager. Her er det veldig liten påmelding og vi må ha mange flere, husk det må være minst 20 påmeldte ellers blir den avlyst – så meld deg på til 2 dagers spill.

Vi drar nå i gang ukesturneringen vår (tidl hverdagsturneringen) som kan spilles alle dager i uka og den går fra mandag til søndag. Turneringen er over 18 hull hver uke, påmelding og betaling gjøres i shopen`s  åpningstid og scorekort leveres i shop ev kasse på veggen. Det blir en liten premiering hver uke litt etter antall spillere. Husk at scorekort må være utskrevet i shop og at det signeres av både spiller og markør, hvis signatur er uleselig må det skrives tydelig i tillegg på kortet ellers blir kortet disket. Startkontingent er kr 40,00 og de 7 beste rundene er tellende.
Vi starter opp mandag 24 mai

 

 

Titleist demo med alle årets nyheter og litt til er her torsdag 10 juni kl 1500 – 1930 – meld deg på i shop!

 

 

 

 

Cafe.
Cafeen er nå i gang for fullt og nå serveres det middag kl 1400 – 1800. Fast meny på onsdag er flesk og duppe. De andre dagene er litt forskjellige, men alt de lager er veldig godt, smakelig og delikat. Ellers serverer de alt en golfer kan tenke seg – så nå er det bare å komme om du er golfer eller bare har lyst på god mat!

Golfskolen.
Vi minner om tilbudene til golfskolen vår.
VTG kurs – verv nye til VTG kursene og blir de hovedmedlemmer får du premie.
Hver mandag kl 1800 – 1900 – gratis tips og råd og fra kl 1900 tilbud om fadderrunde på 9 hulls banen. Det kan være veldig godt å få repetert en del ting.

Alt på mandag er gratis!