Junior/Elite

Juniorer

Vi har et spennende og raskt voksende juniormiljø med rundt 100 medlemmer i alderen 6–19 år. Hos oss finner du et inkluderende, hyggelig og aktivt miljø hvor trening og spill på banen står i fokus i sesongen, mens vi benytter Indre Østfold Golfsenter innendørs i vinterhalvåret. Vi tilbyr et bredt spekter av aktiviteter for nybegynnere, hobbygolfere og de som ønsker å satse seriøst på golf som konkurranseidrett.

Mørsk golfklubb tilbyr aktiviteter for alle nivåer, og vi har en engasjert gruppe med erfarne trenere og mange frivillige som jobber spesielt med juniorer. Juniorer er delt inn i 3 nivåer hos oss avhengig av ferdighet og satsningsnivå. Det er Team Oppstart, Team Rekrutt og Team Mørk. 

Vi ønsker å skape et godt miljø og gode resultater, og det legges til rette for glede, trygghet, miljø og mestring for barn og ungdom som ønsker å spille golf, enten du er nybegynner eller erfaren.
   
lnkuderende miljø for både bredde og elite

Vi har felles, miljøskapende arenaer for juniorer, elitespillere og voksne. Det arrangeres aktiviteter gjennom hele året slik at alle juniorspillere skal føle seg velkommen og inkludert, både nybegynnere, hobbyspillere og elitespillere.

Deltakelse i turneringer er utviklende og sosialt. Her blir man bedre kjent med spillere i egen klubb, og man møter også golf-entusiaster fra andre deler av Norge. For de som ønsker å prøve seg, legger vi til rette for deltakelse i turneringer som Regional Junior Tour og Srixon Tour.

Juniortreninger

Juniortreningene er tilpasset alder og nivå, og vi har gode trenerressurser for alle nivåer, fra nybegynner til elite. Vår head pro Fraser Mudie sammen med våre andre dyktige trenere legger til rette for at de sportslige målene kan nås gjennom trening på teknikk, banespill og turneringsspill, samtidig som vi har aktiviteter for å ta vare på spillegleden.

Vi har også meget gode treningsfasiliteter med driving range, korthullsbane, treningshull, putting green og et godt opparbeidet nærspillsområde. 

Det koster ingenting å delta på juniortreninger som medlem av Team Oppstart. Bare møt opp og bli en del av gruppa! 

Vi i juniorgruppa ønsker å skape et trygt, utviklende og inspirerende miljø for våre unge golfere. For å hjelpe oss med dette, setter vi pris på at dere følger disse retningslinjene:

- Møt opp til trening til riktig tid og med godt humør.
- Gi beskjed til treneren din hvis du en dag ikke kan komme på trening.
- Møt alltid opp i god tid til turneringer du har meldt deg på.

Ønsker du å vite mer om oss, så kontakt gjerne juniorgruppa, se kontaktinformasjon under.

 
Trengstider
   
Tider Hva 
Mandag 17:30 til 18:30 Team Mørk Oppstart og Team Rektrutt
Mandag 17:30 til 19:30 Team Mørk 
Onsdag 17:30 til 19:30 Team Mørk Rekrutt 
Onsdag 17:30 til 19:30 Team Mørk 
Fredag 17:30 til 20:00 Alle (Banespill) 

Kontaktinformasjon
:
Trener
Espen Syverød  
Mobil: +47 913 40 559

Leder Junior Gruppa 
Andreas Holm 
Mobil: +47 400 13 559
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her