Junior/Elite

Turneringer for Juniorer

Turneringer for Juniorer 
Junior turneringer er det perfekte stedet for våre unge golfentusiaster å utforske og forbedre sine ferdigheter. Enten du er nybegynner eller erfaren, finnes det junior turneringer som passer for deg. Det er en flott mulighet til å delta i morsomme og inkluderende golfturneringer i ditt nærområde. Under skal vi forklare litt hvilke turneringer som finnes. 

Hva er Junior Tour?
Junior Tour er regionale golfturneringer åpne for alle jenter og gutter i alderen 6-19 år, uavhengig av tidligere turneringserfaring. Hver turnering er delt inn i ulike klasser basert på kjønn, alder og ferdighetsnivå, og det tilbys ulike spilleformer og banelengder som er tilpasset de ulike klassene.

For de yngste spillerne:
- Egen tilrettelagt bane over 6 eller 9 hull.
- Hull-lengder tilpasset barnas ferdighetsnivå.
- Fokus på lek og moro fremfor regler og nøyaktighet.

For de mer erfarne spillerne:
- En møteplass hvor spillere fra f
orskjellige klubber kan bli kjent med hverandre.
- Konkurrere mot hverandre og motiveres til å forbedre sine ferdigheter.
- En mestringsorientert miljø som fremmer utvikling og glede i sporten.

Hvordan delta?
Turneringene arrangeres av golfklubbene i hver region, og det er seks geografiske turneringsområder med egne terminlister i Golfbox. Disse terminlistene gjør det enkelt å finne og melde seg på turneringer i ditt nærområde. Følg de klikkbare lenkene under for å se terminlistene for ditt område.

Oversikt over alle turneringen og påmelding finner du her:  Oversikt Turneringer

Hva er Srixon Tour?
Srixon Tour er den øverste turneringsserien for juniorer i Norge. Srixon Tour skaper en god arena for utvikling og forbereder spillerne på internasjonal turnerings-deltagelse.  Turneringer på Srixon Tour teller på den internasjonale amatørrankingen (WAGR), og gir dermed et bedre grunnlag for norske spillere til å få erfaringer internasjonalt.

For Srixon Tour sesongen 2024 er det planlagt åtte turneringer, inkl. tre Srixon Tour/Future Camp-turneringer for spillere fra 13-15 år, inkl. ungdomsmesterskapet

Turneringene spilles i to aldersklasser (med tilpassede banelengder):
Jenter 13-15 år (J15)
Jenter 16-19 år (J19)
Gutter 13-15 år (G15)
Gutter 16-19 år (G19)

Oversikt over alle turneringen og påmelding finner du her: Oversikt over turneringer

Hva er klubb turneringer?
Klubbturneringer i golf er konkurranser som arrangeres av golfklubber for sine medlemmer. Disse turneringene gir medlemmer en mulighet til å konkurrere mot hverandre i et sosialt og hyggelig miljø. Klubbturneringer kan variere i format og vanskelighetsgrad, og de kan inkludere både individuelle og lagbaserte konkurranser. Formålet med klubbturneringer er å fremme fellesskap, golfglede og sportslig utvikling blant medlemmene i klubben. Mørk Golfklubb er veldig flinke til å arrangere disse turneringen. 

Generelt
Vi i Mørk Golf oppfordrer alle våre juniorer til å delta i turneringer og sponser også deltagelsen for turneringen. Det er en fantastisk måte å oppleve golfglede, møte nye venner og utfordre deg selv i en trygg og støttende atmosfære. Uansett om du er ny i sporten eller en erfaren spiller, er det noe for alle.. Meld deg på i dag og bli en del av golfens spennende verden! Hvis du er usikker på hvordan man melder seg på en turnering, om det er noe for deg eller bare trenger litt hjelp for å komme videre så ta kontakt med oss.  Kontaktinformasjon:

Trener
Espen Syverød  
Mobil: +47 913 40 559

Leder Junior Gruppa 
Andreas Holm 
Mobil: +47 400 13 559
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her