Klubbmestere 2018

Årets klubbmesterskap er unnagjort og 15 år gamle Tuva Isebakke gjorde rent bord!

Tuva Isebakke

Hun ble den suverene klubbmester på søndag da hun etter 3 x 18 hull hadde følgende score på hver runde 77, 82 og 77 totalt 236 slag. Det var 11 slag bedre enn neste på lista, Thomas Grendel med totalt 247 slag (dog ikke i samme klasse). Med dette ble Tuva den suverene klubbmester i Mørk Golfklubb 2018.

Totalt deltok det 61 golfere i klubbmesterskapet fordelt på 7 forskjellige klasser. Vinnere av de andre klassene ble: Jr piker – Emma Hole, Jr gutter – Kristian Fledsberg, Damer senior -Elisabeth Winge, Herrer senior – Cato Lie og klasse B (hcp netto score) – Thomas Dahler. Deltakelsen på Klubbmesterskapet er greit, men vi ønsker jo alltid at flere skal være med på turneringer og bygge miljø rundt idretten vår.

Vi i Mørk Golfklubb gleder oss veldig over resultatet og ikke minst fremgangen som Tuva har hatt de siste 2 år, den har vært enorm. Nå reiser hun til Tønsberg for å ta videregående på Wang toppidrett linje golf. Vi ønsker henne lykke til der og er veldig glad for at hun beholder Mørk GK som sin hjemmeklubb, vi gleder oss enormt til å følge deg videre – Tuva!

Mørk Golfklubb ønsker alle som har lyst velkommen for på være med på vår utvikling som idrettsforening og utvikling av unge og eldre talenter.

Golf er veien til bedre helse!

 

Mørk GK gratulerer følgende:

Klubbmester herrer: Thomas Grendel
Klubbmester damer: Tuva Marie Isebakke

Tuva Marie Isebakke og Thomas Grendel

B-klassen: Thomas Dahler

Senior herrer: Cato Lie
Senior damer: Elisabeth Winge

Juniorer gutter: Kristian G Fledsberg
Juniorer jenter: Emma C Hole

Flott innsats!!

Stor takk til alle deltakere og turneringsansvarlige.

Ekstra takk til greenkeeper-personell som presenterte supre greener denne helgen!

 

Resultatlinker

Klubbmester Herrer Resultater

Klubbmester Damer Resultater

B-klassen Resultater

Senior Herrer Resultater

Senior Damer Resultater

Gutter Junior Resultater

Jenter Junior Resultater