Trening med trener 1 eller 2 hver lørdag kl 0930 – 1130 m/pause/adspredelse
1130 – 1200 – lunsj for de som vil og fra kl 1200 spill på 9 hulls banen fortrinnsvis med hjelp av foresatte.

Rekrutt tas over til vanlig juniortrening etter hvert som ferdighetene er inne – alle må da først kunne spille 9 hulls banen til hcp 50 og ha gjennomgått stoffet til VTG

Mørk Golfklubb har følgende opplegg og tider for VTG kurs 2021

VEIEN TIL GOLF KURS 2021

Har du lyst til å begynne med golf?

Da begynner du på Mørk og tar Veien til Golf (VTG) kurs som er første skrittet på veien inn i golfverden. Vårt mål som klubb er å gi deg en god opplevelse, skape glød, skape entusiasme og mestring gjennom ønsket om å lære mer for å fortsette med golf som en sunn og god aktivitet uansett alder.

Våre VTG kurs er lagt opp for å gi deg en innføring i hva golf er, praktisk trening for å nå de tekniske ferdighetene og ikke minst trygt spill. Kurset inneholder også en teoretisk del som gjennomføres på nett, i tillegg til at vi repeterer de viktigste delene under selve kurset. Målene med VTG kurset er ikke bare selve kurset, det viktigste er at du blir litt kjent med anlegget vårt, du møter trenere, du møter andre kursdeltakere, du møter medlemmer og du får føle på hvordan det er på Mørk. Det viktigste for oss er at du får mer lyst til å bli med oss videre og være en del av idrettslaget vårt, ta del i det sosiale, føle deg inkludert og bli med på ferden vår videre.

VTG kurset er gratis, da det er inkludert i den medlemspakken som du velger videre og våre pakker til dere som VTG deltaker starter på kr 850,00 og opp til kr 2 900,00. Som medlem på Mørk får du mange fordeler og de viktigste for deg som «ny» er alle tilbudene som vår golfskole gir deg, fritt spill så mye du rekker og de vanlige medlemstilbudene.

Alle kurs foregår på lørdag og søndag (2 dager) kl 1000 – 1500
I tillegg kommer fadderrunde.

Hele kurset foregår utendørs – så husk klær og fottøy til vær og vind!

Kursdatoer:

April: 24 og 25
Mai: 1 og 2     8 og 9,     29 og 30.
Juni: 5 og 6      19 og 20
August: 7 og 8     28 og 29
September: 11 og 12

Velkommen til ivaretakelse av helse og masse gøy med nye venner!

Påmelding gjør du på: post@morkgolf.no eller telefon: 6983 3330
Husk oppgi navn, mail og telefon nå du melder deg på.

 

.

Trening hver mandag med trener 1, 2 eller 3 og treningen skal være etter råd fra Headpro Fraser.
De juniorer som ønsker, vil og viser evne har trening med Fraser hver onsdag, her skal en trener 1,2 eller 3 være med.
Videre må alle som er med i denne gruppen spille sammen en 18 hulla golfrunde per uke, den ene uka 18 hull på 9 hulls banen, den andre uka 18 hull på hovedbanen. Her er det viktig at juniorene spiller sammen, ev foresatte eller trenere skal normalt ikke spille i samme gruppe som juniorene. Scorekort fra disse runder skal leveres til Fraser og ut å høsten kåres beste netto og brutto score ut fra innlevert score og de utropes til junior av året med omtale og stor premie.

For 2021 har Mørk ingen spillere til Srixon Tour, men alle som er på treninger med Fraser skal delta på Narvesen Tour – minimum de som går i Østfold og Akershus. Videre er det en selvfølge at disse juniorene spiller klubbturneringene. Det er et godt tips å bli på hverdagsturneringen også.

Fraser sier: Uten mye trening og spill blir du ikke en bedre golfer!

 

 

 

 

Oppdatering med oversikt over kurs og protjenester i 2020 kommer.