Nå er sesongen for Østfold Senior Golf(ØSG) snart i gang igjen. En oversikt over årets turneringer finnes på ØSG sin hjemmeside,  http://www.ostfoldseniorgolf.no/.  Mer informasjon finnes også på Mørk sin hjemmeside.

På Mørk starter vi med vår ukentlige fredagsturnering 3. Mai, forutsatt at hovedbanen åpner som planlagt. Vi spiller annenhver uke Stableford og slaggolf (par +5), med shotgun start kl 10.00. Gå in på Golfbox for påmelding. Fredagsturneringen er åpen for alle seniorer og det er ingen forpliktelse til å stille opp hver fredag. Du kan velge om din resultat fra fredagsgolfen skal telle for turneringen ‘Hverdagsgolfen’.  Fredagsgolfen har en egen OOM hvor de 7 beste resultater er tellende. Det er plass til mange flere, så velkommen på fredag.

9-hulls banen er allerede åpen, så 19 og 26 April spilles oppvarmingsturnering kl 11.00. Påmelding i Golfbox fra søndag 14. April.

Tirsdag 14. mai spilles første ØSG-lagturneringen på Huseby & Hankø. Uttak av laget (7 spillere) foretas etter vår første turnering (3. mai). Regler for uttak gjennom sesongen er som følgende:

  • plass 1-4: de fire spillere med høyest score i foregående lagturneringen
  • plass 5-8: de beste fra OOM liste.

Og så tilpasses det til de som kan og vil spille den aktuelle lagturneringen.

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål om ØSG.

Med vennlig hilsen

Peter Botterweg

ØSG-klubbkontakt Mørk GK     

Email: PBotterweg@getmail.no

Mobil: (+47)90 93 27 49