MØRK GOLFKLUBB OG NORSK SENIORGOLF (NSG) 

Norsk Seniorgolf (NSG) representerer mannlige og kvinnelige senior golfspillere som er medlemmer av klubber tilsluttet Norges Golfforbund.

Er du over 50 år, eller fyller 50 år i inneværende år og ønsker å:

  •  spille konkurranser
  •  spille på andre baner til hyggelige priser
  •  sosialt samvær

Da bør du melde deg inn i Norsk Seniorgolf.

CLASIC TOUR

Turneringstilbud som omfatter over 140 turneringsdager på mer enn 80 forskjellige baner fra Mandal i sør til Stiklestad i nord. Åpent for alle over 50 år som ønsker å konkurrere nasjonalt og internasjonalt. Gjennom å delta på flere slike turneringer kan du kvalifisere deg for landskamper og å få spille landsfinalen som arrangeres i september hvert år.

LAGSERIE MATCH

Gjennom sesongen spilles NSG lagserie i matchspill for damelag og mixlag. Hvert lag stiller med 4 spillere fordelt på 2 singel og 1 fourballmatch. Normalt 4 lag pr. avdeling fordelt på 1 og 2 divisjon. Her møter man andre lag fra nærområdet.

Her stiller Mørk med lag om interessen er tilstede.

LAGMESTERSKAP

I august måned arrangeres et lagmesterskap for damer og herrer over 2 dager hvor det spilles fourball lag på lørdag og single på søndag. Hvert lag består av 4 spillere. Mørk har deltatt med LSG her de siste årene.

For å kunne delta i ovennevnte turneringer må du melde deg inn i Norsk Seniorgolf hvor medlemsavgiften for 2021 er kr. 835.- pr. år.

Når du er medlem har du også et fordelskort hvor du får rabatt på mange baner i Norge.

Ønsker du å vite mer eller ønsker å melde deg inn i Norsk seniorgolf ta kontakt med vår klubbkontakt Dag Andresen på telefon 959 39 704 eller på mail på dag.h.andresen@gmail.com.

Du kan også se mer om Norsk seniorgolf ved å gå inn på www.seniorgolf.no