Nyheter

Dugnader torsdag 25. og lørdag 27 august

Av: Per Thomas Hansen  |  Publisert: 8. august 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi ønsker medlemmer velkommen til dugnader torsdag 25. og lørdag 27 august, begge dager kl 10.00. Vi setter av 2 dager slik at dere som har lyst til å bidra kan velge det tidspunkt som passer best.

Arbeidsoppgaver denne gangen er å male/beise rangebygget innvendig og utvendig samt å male rekkverk til bruene på hull 1 og 2 . Klubben ordner med maling, koster, ruller, stiger og stillas. 

Vi planlegger for en arbeidsøkt på 2 til 3 timer og så tar vi en kaffe og noe å bite i. Vi vil da informere om andre planer dugnadsgruppa har videre fremover i høst og neste år. Her er det også ønskelig med innspill fra medlemmene på hva som evt. bør prioriteres. 

For å kunne planlegge gjennomføringen best mulig er det fint om de som ønsker å delta melder fra til Tore på epost tore.bogen@gmail.com eller på sms til tlf. 91592740. Oppgi hvilken dag dere stiller.

Mvh

Dugnadskomiteen 

Mørk Golfklubb

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her