Nyheter

Ny ballmaskin på rangen

Av: Per Thomas Hansen  |  Publisert: 9. august 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Onsdag 10.august er det endelig klart til å ta i bruk den nye ballmaskinen på rangen.

Maskinen er nå fylt opp med nye rangeballer sponset av AFB Eiendom.

Det finnes 3 forskjellige måter for deg å kjøpe rangeballer

Ballkort (selges i Proshop)
Det er nå mulig å kjøpe ballkort og deretter fylle opp disse med forhåndsbestemte beløp. Vi starter litt forsiktig når det gjelder forhåndsbestemte beløp. Selve ballkortet koster kr 70,- og er ditt og kan fylles opp så mange ganger du ønsker.
Prisene for å fylle opp ballkort er:
 
Pris Antall Bøtter Ekstra bøtter
300 10 0
600 20 2
1200 40 5

Appen GolfMore
Ved å laste ned appen GolfMore kan man benytte telefonen som ballkort. Første gang man benytter GolfMore appen må du velge å logge inn med GolfBox og deretter taste inn ditt GolfBox brukernavn og passord.

Deretter må man først inn under menyvalget Shop, som man finner nederst på skjermen, og trykke på Driving Range. Vel inne der finner man de samme priser som er vist over. Betaling skjer da med Visa eller Mastercard via appen.

Det valgte beløpet blir lagt til din GolfMore konto og du kan deretter benytte telefonen for å kjøpe baller på ballmaskinen.
Her er en veiledning til hvordan du få rangeballer via app etter at du har fylt på din konto: https://golfmore.eb-help.com/help/articles/golfmore-app---hvordan-f%C3%A5r-jeg-baller(no)

Visa/Mastercard/Apple Pay/Google Pay
Man kan fortsatt benytte Visa/Mastercard/Apple Pay/Google Pay for kjøp av rangeballer. En bøtte baller koster kr 30,-

Skulle det være noen spørsmål er det bare å komme innom administrasjonen eller proshoppen
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her