Nyheter

Årets ukesturnering

Av: Per Thomas Hansen  |  Publisert: 7. juni 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi starter nå endelig opp vår ukesturneing igjen. Turneringen spilles hver uke fra 12.juni og du kan spille din tellende runde når som helst i løpet av uken.

Nytt av året er at turneringen hver uke går over 9 hull. Det veksles annenhver uke på om dette er første 9 eller siste 9 hull som er tellende. Og scoren hver ukes legges til i en Eclectic Order of Merit. Det betyr med andre ord at du hver uke har mulighet til å forbedre din score på hver av hullene enten på første 9 eller siste 9 avhengig av hvilke som er tellende den aktuelle uken.

De ukene hvor det er de siste 9 hullene på banen som er tellende i turneringen kan du ikke regne med å få starte på hull 10.
Dersom du ønsker å starte på hull 10, MÅ du gå innom Proshop å sjekke om det er mulig. Dersom dette ikke lar seg gjøre, må du starte på hull 1.

Turneringen spilles som en netto slaggolf turnering (maks 5 slag over hullets par)

Hvordan deltar jeg:
Den dagen du ønsker å spille går du inn i Proshop og registrerer deg. Du betaler startkontingent på kr 50,- pr. gang du spiller og får stemplet ditt scorekort. Når du er ferdig med din runde skriver du og din markør under på scorekortet og leverer dette i kasse på utsiden av Proshop.

Premiering:
  • De 3 beste hver uke
  • De 10 beste sammenlagt på Eclectic Order of Merit kvalifiserer seg til finalespill. Dette er en utslagsturnering på hull 10-18. (Ved lik score er det flest antall runder som går foran deretter laveste handicap)
  • Beste brutto på Order of Merit
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her