Østfold Seniorgolf!

Østfold Senior Golf (ØSG) er et samarbeid mellom følgende 10 golfklubbene i Viken: (klikk på link for å gå til klubbens hjemmeside) AskimBorregaardGamle FredrikstadHaldenHuseby & Hankø –  Moss & RyggeMørkOnsøySkjeberg og Soon.

Hver sesong organiseres i regi av ØSG følgende aktiviteter (for detaljer og terminliste henvises til ØSG hjemmeside http://www.ostfoldseniorgolf.no ):

  • Hver klubb har sin Ukentlige Turnering på en fast ukedag som bestemmes før sesongstart. Alle seniorer fra ØSG-klubbene kan delta i disse ukentlige turneringer.
  • Lagturneringer hvor hver klubb stiller med 8 spillere (helst 1 dame). Det spilles 10 turneringer i sesongen, en på hver bane.
  • Østfoldmesterskapet i slagspill avholdes på slutten av sesongen. Turneringen er en åpen singleturnering og det spilles i 4 klasser oppdelt på kjønn, handicap og alder. Se på nettsiden til ØSG eller Golfbox for dato.
  • Årets Golfer. Alle som har resultater fra ukentlig turneringer/lagturneringer på minst 5 av ØSG’s baner er kvalifisert til å delta i Årets Golfer turneringen som blir det 6. resultat. Har du mer enn 5 resultater da teller de fem beste.

Du kan følge ØSG også på sin facebook-siden, ‘Østfold Senior Golf’.

ØSG ukentlige turnering på Mørk spilles hver fredag kl 10:00. Her kommer det golfere fra hele Østfold og det kan være med rundt 30-40 på de beste dagene. Det spilles Stableford og Slagspill annenhver fredag, shotgun start. Her blir resultatene lagt inn fortløpende, og alle venter spent på premieutdelingen. Resultater teller til egen OOM for fredagsgolfen. De 7 beste resultater er tellende og i slutten av sesongen spilles en finale som gir det 8. tellende resultat. Vinneren kåres og premieres.
Gå inn på Golfbox og meld dere på senest torsdag kl 18:00.

Ønsker du hjelp for å melde deg på turneringer eller har du spørsmål om ØSG så kan du ta kontakt med Peter Botterweg, tlf 909 32 749, email pbotterweg@getmail.no .