Senior

En meget stor og aktiv gruppe hvor alle damer og menn + 50 år er velkomne. Gruppa har utrolig mange aktiviteter og et stort kontaktnett i hele Norge og verden for øvrig.
De tilbyr lokalt hver uke turneringer med sos samlinger, turer/utferder og også om vinteren har de stor aktivitet.

Hver tirsdag ettermiddag arrangeres en 9-hullsrunde som vi kaller tirsdagsniern. Her varierer vi på spilleformene og hvilke hull på banen vi spiller.

Hver fredag arrangerer Mørk en 18-hullsturnering som en del av Østfold seniorgolf. Her stiller også medlemmer fra andre klubber i nærområdet. Øvrige hverdager kan Mørk sine medlemmer delta på andre tilsvarende turneringer i Østfold samt på Soon. Det arrangeres også lagturneringer gjennom sesongen hvor Mørk sine medlemmer har anledning til å representere klubben sin.

I tillegg til våre egne turneringer har de som er medlemmer av Norsk seniorgolf anledning til å delta i en rekke landsdekkende turneringer. For de som velger det, kan man delta i kvalifiseringer til landskamper og europamesterskap. Det blir også arrangert lag serie, Lagmesterskap og landsfinale hvert år. Her finnes det mange muligheter for å markedsføre og representere klubben vår.