six golf balls near hole and one golf club
Klubbmesterskapet 2021

Klubbmester damer - Tuva Isebakke med suverene 144 slag
Klubbmester herrer - Dag Andresen med 151 slag

Mørk seniorer vant Østfold Seniorgolf lagturnering 2021

Siste og 10. lagturneringen i Østfold Seniorgolf ble fredag 27 august spilt på Mørk. Etter ni runder ledet Mørk seniorer med 29 poeng på Onsøy. Mørk ble aldri truet og med en sterk 3.plass på hjemmebane ble Mørk vinner av årets lagturnering. Vandrepokalen ble overrakt av formannen i ØSG, John Byman, fra Askim.

Ukesturneringen som går hele sesongen og avsluttes med en shot out. Vinner her ble Odd Rune Rolandsen etter en hard konkuranse hvor det gjelder å holde fokus på hvert hull ellers er du ute. Denne turneringen fortsetter på nytt neste og dette er en turnering som de fleste i klubben burde være på. Det vanket mye premier til de 10 beste i tillegg.

AS Bank turneringen som er blitt en fin tradisjon og som vi her på Mørk er stolte arrangør av ble avviklet fredag 17 sept med hele 45 deltakere. Det ble oppnådd utrolige resultater og vinnere ble kåret på 51 slag. Det burde være umulig, men vi gratulerer og takker AS Bank for samarbeidet!

I tillegg til spillerene på bilde (Peter Botterweg, Fritz Åge Blomqvist, Ingebjørg Kolstad, Vibecke Olsen, Erik Karstensen, Gunnar Rognlien, Øivind Lystad, Roger Karlsrud, og Erik Engebak) er det flere som har bidratt til seier i løpet av en lang sesong

Kontakt oss

MØRK GOLFKLUBB
Mørkveien 775
1820 Spydeberg
Tlf. +47 69833330

post@morkgolf.no