Pro

Jeg heter Fraser Mudie og driver proshop/golfbutikken her på Mørk Golfklubb sammen med min kone Sheena.

I tillegg jeg gir jeg privatundervisning, gruppeundervisning og junior/elite trening til klubbens medlemmer og andre. Jeg har lang og bred erfaring innenfor golf både som spiller og trener, og har trent flere gode spillere opp gjennom årene, inkludert Challenge Tour og European Tour spilleree,  innehar en av de høyeste kvalifiaksjoner innefor det britiske PGA.

Min filosofi er at ingen spillers sving er helt lik. Det er viktig å se på hele spillerenes styrker og svakheter og ut i fra det få den best mulig svingtekninske svingen som passer til hver enkelt spiller.

Her i proshoppen finner du til enhver tid et godt utvalg av av utstyr og klær, og er det noe som ikke er på lager så kan vi skaffe det meste, bare spør oss.

I menyen på høyre side, under Headpro - Fraser Mudie, kan du lese mer om meg og hvordan jeg kom inn i golfen og reisen videre til her her jeg er i dag, headpro på Mørk Golfklubb

Kontaktinfo:
Telefon: 69 83 33 30 (tastevalg 1)
E-post: proshop@morkgolf.no
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her