Head Pro
Fraser Mudie

Han er blant de tre i Norge med lengst fartstid som Head Pro i golf. Nå er skotten Fraser Mudie på plass på Mørk Golf. 56-åringen er inne i sin 36. sesong i norske golfklubber. Han er allerede på plass i sin nye Pro Shop, og her vil Fraser sammen med kona Sheena ta hånd om både klubbens medlemmer og gjestespillere alle ukes dager.

 Ukens tilbud

Følgende priser gjelder for pro timer 2021.

Privat time  25min       kr 390,-
5 pakke à    25 min      kr 1560,-
Familie  50 min. 2 til 5 personer kr 950,-
9 hull spilletrening på Midsize banen kr 1200,-
VTG kurs, kontakt Proshop
For bestilling av Pro timer:
kontakt Proshop,

e-mail: fmudie@hotmail.com 
eller tlf: 69833330 / 48066908

Det er stor spennvidde i Frasers oppgaver. Primæroppgaven er å drive undervisning, selge utstyr i Pro Shop og køllereparasjoner. Tilpassing av køller (custom fitting) for den enkelte er et av hans spesialfelt og kanskje den eneste i Østfold.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven på Mørk Golf. Selv om jeg fortsatt skal bo i Sarpsborg så er Mørk en ny utfordring. Den har alle de fasilitetene en pro kan ønske seg. Topp treningsområder og driving range. Korthullsbanen med både par 3 og par 4 hull er perfekt for nybegynnere og for de som skal starte opp med «Veien til golf»,
forteller en entusiastisk Fraser Mudie.

Og han har bare godord å si om hovedbanen: – Det er en skogsbane i rolige omgivelser med mange flotte og spennende hull. Selv om du har spilt en dårlig runde så veier naturopplevelsen opp for det meste.

Ved siden av å drifte «butikken» og drive instruksjon så arrangerer også Fraser skreddersydde golfturer til Skottland, Spania og Sverige. Flere av medlemmene i Mørk Golfklubb har allerede vært med Fraser på tur.

– Dessverre blir det lite tid til selv å spille i sommerhalvåret, men heldigvis kan jeg holde svingen ved like om vinteren da jeg bor i hjembyen Dundee. Da blir det mang en runde på Blairgowrie GC, Carnoustie Links, Panmure GC , Downfield GC, Crail Golfing Society eller en av St Andrews mange baner – alle verdenskjente golfbaner med lange tradisjoner, avslutter Fraser Mudie.

Kontakt oss

MØRK GOLFKLUBB
Mørkveien 775
1820 Spydeberg
Tlf. +47 69833330

post@morkgolf.no